Charlottenlund Fort

Charlottenlund Fort er et fort, der ligger på Strandvejen i Charlottenlund lidt nord for København. Det er et gammelt fort, der blev bygget i slutningen af 1800 tallet. Det blev bygget som en del af en række forter, der skulle fungerer som beskyttelse af København.

charlottenlund fort

I dag er fortet nedlagt, men det står stadig godt bevaret. I dag er der en eksklusiv restaurant, hvor der kommer gæster for at nyde den flotte udsigt ud til Øresund og nyde den lækre mad. Der ligger også en mindre campingplads inde på fortet.

Fortet er hver sommer trækplaster for mange Københavnere og turister, der ønsker at søge lidt væk fra byens os og få lidt frisk luft i næseborene. Der ligger en rigtig god strand samt et par badebroer, så man kan bade i det skønne Øresund. Der er meget aktivitet i sommermånederne, og derfor bliver der også opsat en række isboder med mere, der skal glæde de folk, der hænger ud deroppe.

Er du i Københavnsområdet, er Charlottenlund Fort uden tvivl et besøg værd på en solrig dag. Tag badebukserne og et håndklæde underarmen og hop i det skønne Øresund!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dm-online.dk/danmarkekspeditionen.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *