På tur i danmarks lykkeligste by

Der er mange byer i Danmark, som er værd at besøge. Et af disse byer er Ringkøbing. Det er en særlig oplevelse – Uanset om du har du lysten til at gå rundt i byens romantiske gader eller blot tage på en shoppingtur gennem byens mange fantastiske forretninger. Ringkøbing er en købmands stad, som er rig på charme og butikker. Det er en by som lægger vægt på god service og personlig betjening. Byen har næsten alt hvad du kan tænke dig til i shopping muligheder, fra tøjbutikkerne, resturenterne og byggemarkedet 10-4, som startede op i Ringkøbing.

Om Ringkøbing.

Byen er et af Danmarks ældste købstæder – og med sine gamle rødstenshuse og brostenbelagte gader er der mere end nok for en turist at se på. Bymidten og torvet er restaureret, men bevarer en stor del af det gamle udtryk. Det er vigtigt for Ringkøbing, at historien bag byen ikke går tabt som udviklingen i verdenen skrider frem med hastig skridt. Har man lyst til at gå en tur ved vanden, er dette også muligt, da Ringkøbing har en helt fantastisk havn,  som med sin charme og ældre stil er noget helt for sig selv. Skulle du have lyst til en lille en til ganen eller blot et godt måltid, så kan det også nydes nær havnen.

Der skete noget helt usædvanligt i 2007, hvor Ringkøbing med stolthed blev budt ind i Europa, som et af de lykkeligste byer. Det er også det vi her i det vestjyske føler. Vores friske luft og afvekslende natur giver en vis trykhed, man ikke finder andre steder. Det kan godt være det er et par år siden udnævnelsen, men Ringkøbing ser det stadig som en stor del af dets miljø, at anse sig selv som en lykkelig by, hvor mulighederne er mange.

 

Vægterne går gennem gaderneVægterne lever stadig i Ringkøbing

Ringkøbing er kendt for mange ting, hvor oplevelsen af at se vægterne synge i Juli og August er et af mine favorit oplevelser. Vægterne går gennem byens gader og samles på Torvet. Skulle du have lyst til at synge med Vægterne, kan du være heldig at mæde dem på Hotel Ringkøbing, hvor de har deres helt egen stue, hvor de i ny og næ synger sange og bringer god stemning med gæsterne.i

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dm-online.dk/danmarkekspeditionen.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *