Parken

Parken, eller Telia Parken, er kendt for at være Danmarks nationalstadion inden for fodbold, og det er der hvor det danske landshold spiller sine betydende kampe. Men Parken er meget mere end landsholdsfodbold. Til dagligt spiller de forsvarende danske mestre i fodbold, FC København nemlig i Parken.

Parken er dog mere end bare fodbold. Der bliver også afholdt flere koncerter årligt. Gennem tiderne er det navne som Justin Bieber, Take That og Robbie Williams, der blandt andet har gæstet nationalstadionet.

Ud over koncerter har Parken også været brugt til blandt andet Speedway og større tv-shows som for eksempel X-Factor finalen.

Parken kan lige nu huse 38.000 tilskuere. Unikt er at taget kan trækkes over, så der netop kan afholdes indendørs arrangementer.

Når der ikke er fodbold i i hverdagene, så er der fuld af liv. Mange virksomheder har nemlig kontor i Parken til hverdag. Der bliver nemlig udloddet rigtig gode og moderne faciliteter.

Parken

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dm-online.dk/danmarkekspeditionen.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *